+ 32 (0) 2 380 16 93

Matière à suivre

Rond uw thema creëren wij een decoratief universum dat uw project alle eer aandoet en dat er een uniek moment van maakt dat niet snel zal worden vergeten. U wenst een project of een product voor te stellen? U wenst tijd met uw gasten door te brengen in een ongedwongen, of meer formele sfeer? Het team van Matière à Suivre past zich aan en ontwerpt de omgeving die uw project nodig heeft, met creativiteit en een professionele aanpak. U kunt op ons vertrouwen. Ongeacht de omvang en de aard van uw project, wij passen ons aan om u een oplossing te bieden die rekening houdt met uw vereisten.

Over - 1

Elk project, elk evenement is uniek

Onze waarden

Vertrouwen

Een praktische ingesteldheid en een beetje gekheid ! Wij danken onze reputatie aan de opvolging op maat van projecten, de aandacht voor detail en het luisteren naar onze klanten, tijdens alle fasen van het project waaraan we samen werken.

Samen creëren we wat bij u past

Over - 2

Creatieve medewerkers

Het team van Matière à Suivre bestaat uit een aantal eeuwig nieuwsgierige creatievelingen. We houden de wereld rondom ons permanent in de gaten, op zoek naar ideeën of inspiratie voor uw project. Uitdagingen pakken we steeds aan op dezelfde manier: met originaliteit zoeken we naar de oplossing in ons ontwerpatelier!

Creativiteit

Onze geschiedenis

 • 2007

  Een gek idee groeit uit tot een project … Oprichting van Matière à Suivre.

 • 2009

  Matière à Suivre verhuist naar Brussel om dichter bij zijn klanten te zijn.

 • 2011

  Het wordt een beetje krap… Verhuizing naar een ruimere omgeving.

 • 2015

  Matière à Suivre stelt zijn klanten een exclusief privé-evenement voor. Een gezamenlijk moment, met kleine en grote versnaperingen !

 • 2020

  Tijd om Matière à Suivre wat kleur te geven. Een nieuwe website en een nieuwe grafische identiteit, die het werk vol passie van onze teams sinds meer dan 13 jaar nog beter tot zijn recht laten komen!

 • 2022

  Matière à Suivre blaast 15 kaarsjes uit… Samen met u ?

Over - Onze geschiedenis