+ 32 (0) 2 380 16 93
Creatie van decors - Inspiratie
Creatie van decors

Inspiratie

Onze creativiteit en onze innovatiekracht staan ten dienste van uw wensen en verlangens. U hebt nog geen concreet idee ? Uw thema is nog wat vaag, u twijfelt over de oplossing die het beste tegemoet kan komen aan uw doelstelling? Of net andersom, u weet exact wat u nodig hebt? We begeleiden u steeds om een evenement uit te tekenen dat aansluit bij u behoeften.

Van inspiratie tot presentatie, creatie en uitvoering... laat uw project maar aan ons over!

Presentatie

Het inspiratiedossier dat wij u voorstellen, geeft weer hoe uw evenement er kan uitzien (aan de hand van grafieken, visuals, 3D, plannen, inspirerende foto’s, enz.). We zorgen er samen voor dat u het concept krijgt dat u wenst, en we voegen er de authentieke en unieke Matière à Suivre-toets aan toe ! Vanuit onze expertise begeleiden we u naar de beste oplossing, rekening houdend met uw eisen.

Creatie van decors - Presentatie
Creatie van decors - Creatie

Creatie

U verliest geen tijd, wij creëren de decoratie van uw evenement. Ons ontwerpatelier biedt een oplossing voor zelfs de meest specifieke vragen, met vindingrijkheid en respect voor uw wensen. Onze medewerkers doen er alles aan om uw dromen waar te maken.

Een beetje gekheid, een vleugje realisme, enkele hamers...

Uitvoering

U bent er klaar voor, wij ook ! Inspiratie wordt nu tastbaar, de decoratie van uw evenement krijgt vorm. Ons team zet zich in om de omgeving te creëren waarin uw evenement in de best mogelijke omstandigheden tot zijn recht komt, volledig in overeenstemming met wat wij samen met u hebben bedacht. Ook voor uw kleine onvoorziene omstandigheden vinden we een oplossing, snel en met de nodige vindingrijkheid.

Neem contact met ons op Uitvoering
Creatie van decors - Uitvoering